Cântare, platforme şi macarale

pentru cântărire


Cântare comerciale electronice

Cântare cu funcţie calcul preţ pentru magazine sau piata cu o capacitate de maxim 30kg. Cântarele electronice sunt certificate CE, OIML, NMi şi au o precizie si fiabilitate ridicata fiind destinate activitatilor desfăşurate in piete agronomice, magazine alimentare, cofetarii si supermarketuri. Capacitatea de cântarire are valori cuprinse intre 100 g si 30 kg cu o diviziune de 5-10 g şi dispun de afisaj cu tehnologie LED pe amblele parti. Acumulatorul inclus le ofera o autonomie de pana la 30h. Mai puteţi regăsi în acestă categorie cântare cu funcţie de numărare, cântare de verificare, cântare rezistente la apă, balanţe analitice de laborator - pentru precizie foarte mare. 


Cântare plaformă

Cântarele electronice tip platforma se remarca prin fiabilitate, usurinţa în operare şi rezistenta la utilizare intensă. Meniul intuitiv, designul placut si eficienta de care dau dovada cantarele platforma fac din acestea instrumentele de cantarire ideale pentru o paleta larga de activitati.Capacitatea de cantarire mare cuprinsa intre 60 kg si 3000 kg.


Cântare cârlig / macara

Cântare electronice comerciale şi industriale tip carlig sau macara de mare capacitate de cantarire, robuste cu control prin telecomanda de la distanta.

Toate cântarele beneficiază de verficare metrologică iniţială pentru un an de zile de la data achiziţiei.

Contact

Pentru a afla detalii ne puteţi contacta la telefon 0745.398.820 sau puteţi folosi butonul Contact.