Case de marcat fiscale


Daisy Expert

DAISY EXPERT

O casă de marcat ieftină ce poate fi folosită pentru chioşcuri, magazine mici, tarabe, etc. Poate fi achiziţionată în două variante: fară acumulator sau cu acumulator şi utilizează două role de hârtie.

A100S

A100S

Casă de marcat portabilă, cu jurnal electronic, de mică dimensiune pretabilă pentru chioşcuri, pieţe, târguri, etc. Are acumulator Li-Ion ce-i conferă o autonomie mare. Un raport calitate/preţ optim. 

A300S/A300SD

A300S/A300SD

Acest model de casă de marcat, de mărime medie, este construit în două variante: cu o singură rolă (şi jurnal electronic) şi cu două role. Conectată la calculator emite bon fiscal cu diferite programe de vânzare.

A500/A500D

A500/A500D

Cele două variante constructive (cu două role sau cu o rolă şi jurnal electronic) ale acestui model sunt indicate, în special datorită mărimii, pentru magazine cu flux mare de clienţi. Suporta diferite periferice.

Carat Mobika

CARAT MOBIKA

Această casă de marcat portabilă, cu două role şi acumulator este destinată magazinelor mici unde alimentarea cu energie electrică reprezintă o problemă. Opţional poate fi livrată cu încărcator auto.

Carat Prima

CARAT PRIMA

Casă de marcat staţionară, fixa, alimentată de la reţeaua de energie electrică sau de la acumulatorul încorporat. Are o singură rolă (cu jurnal electronic) şi poate lucra atât în regim magazin cât sau restaurant.

ABAC

ORGTECH ABAC

O casă de marcat ieftina, portabilă cu acumulator inclus, utilizata in special pentru piete, targuri, chioscuri, comert ambulant, etc. Are o singură rolă (cu jurnal electronic) şi poate lucra în regim magazin sau restaurant.

Mini

ORGTECH MINI

Orgtech Mini este o casă de marcat electronică recomandată micilor afaceri, fiind uşor de utilizat. Calitatea şi preţul reprezintă un punct forte în achiziţia acesteia pentru afacerea dumneavoastră. Este realizată în varianta cu două role.

Micro Je

ORGTECH MICRO JE

Casă de marcat de marime medie, cu o singură rolă şi jurnal electronic. Are acumulator inclus pentru cazul problemelor de alimentare cu energie electrică. La Micro Je se poate ataşa sertar şi cititor de coduri sau se poate conecta la PC.

Contact

Pentru a afla detalii ne puteţi contacta la telefon 0745.398.820 sau puteţi folosi butonul Contact.